2011-11-22 15:41:16• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsoltuk a családi jegyeket a csengeri cirkuszi előadásra

Több, mint egy évtizedes hagyománya van már annak, hogy a Magyar Cirkusz és Varieté az ősz végén fellép Csengerben. Nincs ez másként ezúttal sem, a „Mi van a puttonyban?" című előadásra november 26.-án, szombaton kerül sor, helyi idő szerint 14.30 és 17.30 órai kezdettel.

Az elmúlt években akkora volt az érdeklődés, hogy immár három éve két előadást is tart az 1954-ben alakult társulat. Várhatóan idén is telt ház lesz a csengeri sportcsarnokban, ám a szatmár.ro olvasói ennek ellenére sem maradnak le semmiről. Amint azt több, mint egy hónappal ezelőtt meghirdettük, négy családi jegyet sorsoltunk ki azok között, akik helyesen válaszoltak az akkori kérdésünkre.

A számtalan helyes beküldő közül tehát csak négy családnak kedvezhetett a szerencse, így Nyíri Beáta, Szirmay Lóránt András, Fodor Tünde és File Tibor örülhet: ő és családja tölthet el egy felhőtlen szórakozást ígérő délután Csenger városában szombat délután. A tiszteletjeggyel összesen négy személy tekintheti meg az előadást. Hogy a kettő közül melyiket, azt szintén a szerencsés nyertesen dönthetik el.

Amúgy egy felnőttjegy 1500, egy gyerekjegy pedig 1000 forintba kerül színvonalasnak ígérkező cirkuszi bemutatóra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: